30/7/13

Venda d'entrades a la 22

Cristina Terentieva i Alexei Terentiev, en una de les
representacions Foto: FACTORIA CULTURAL.

El Ballet de Moscou porta ‘El llac dels cignes' avui a l'Auditori de Girona
Trenta ballarins de reconegut prestigi interpretaran l'obra de Txaikovski sota les ordres del coreògraf Timur Fayziev.
Actuen per primer cop a la ciutat

 Ja han fet 28 gires mundials, amb més de 1.500 representacions, i solen venir unes tres vegades l'any a l'Estat, però mai havien actuat a Girona. El Ballet de Moscou, companyia fundada l'any 1989 pel coreògraf i ballarí rus Timur Fayziev i formada per alguns dels més destacats ballarins dels ballets russos, com el Bolxoi o el Stanislavski, actuarà per primera vegada a la ciutat, amb un dels seus espectacles més demanats: El llac dels cignes, de Txaikovski. Encara amb algunes entrades a la venda, l'espectacle tindrà lloc avui, a les nou del vespre, a l'Auditori.
Una trentena de ballarins de primera fila, amb els solistes Cristina Terentieva i Alexei Terentiev al capdavant –parella també fora dels escenaris–, contribuiran a la voluntat de difondre el ballet a un ampli ventall de públic. A 35 euros l'entrada (20 euros per a grups de 12 persones), el promotor de l'espectacle, el mallorquí Rafel Oliver, deixa clar que la voluntat del Ballet de Moscou és oferir un ballet “gens exclusiu i elitista”. També, entre altres iniciatives, Oliver destaca el fet que conviden les acadèmies a gaudir dels assajos en directe previs a l'actuació.
Per ara, la resposta del públic és bona, segons el promotor, que assegura que ja hi ha contractats diversos autobusos des de poblacions tan dispars com Breda i Figueres, entre d'altres. La venda d'entrades és a la Llibreria 22 de Girona i al web www.teleentrada.com.
Jordi Camps Linnell, publicat en el Punt-Avui 30.07.13

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada