12/3/21

Gerard Quintana presenta novel·la a La Planeta

Gerard Quintana signant exemplars del seu llibre

Premi Ramon Llull 2021. El músic i escriptor Gerard Quintana va presentar ahir al vespre a la sala La Planeta de Girona la seva segona novel·la, L'home que va viure dues vegades, amb la qual es va proclamar guanyador del premi Ramon Llull d'aquest any. L'acte de presentació, organitzat conjuntament per la Llibreria Geli i la Llibreria 22, va consistir en una conversa entre l'autor de l'obra i el periodista i escriptor Martí Gironell. L'home que va viure dues vegades és la segona novel·la de Gerard Quintana, que el 2019 va debutar amb Entre el cel i la terra.
Diari de Girona 10.03.2021. 
 La Planeta es va omplir ahir, dins dels límits que permet el Procicat, amb motiu de la presentació de la segona novel·la del músic i escriptor Gerard Quintana, L’home que va viure dues vegades (Columna), últim premi Ramon Llull. La presentació va consistir en una conversa entre Quintana i l’escriptor i periodista besaluenc Martí Gironell, coorganitzada per les llibreries Geli i 22.L’home que va viure dues vegades (Columna), últim premi Ramon Llull. La presentació va consistir en una conversa entre Quintana i l’escriptor i periodista besaluenc Martí Gironell, coorganitzada per les llibreries Geli i 22.L’home que va viure dues vegades (Columna), últim premi Ramon Llull. La presentació va consistir en una conversa entre Quintana i l’escriptor i periodista besaluenc Martí Gironell, coorganitzada per les llibreries Geli i 22.
L’home que va viure dues vegades (Columna), últim premi Ramon Llull. La presentació va consistir en una conversa entre Quintana i l’escriptor i periodista besaluenc Martí Gironell, coorganitzada per les llibreries Geli i 22.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada