10/6/22

Els déus ferotges’ arriben a La 22


D
aniel Genís Mas (Castelló d’Empúries, 1977) va presentar ahir a la Llibreria 22 de Girona Uns déus ferotges (Males Herbes, 2022), debut literari d’un gran lector, filòleg i professor de literatura que aboca tots els seus coneixements sobre el gènere fantàstic i l’art d’explicar relats en aquesta novel·la que narra les aventures del jove Abu Jafar, quan emprèn un viatge d’aprenentatge a la Meca en el segle XII. El professor d’història i cineasta David Callahan Ruiz va conduir l’acte de presentació.
El Punt Avui 10.06.2022 Foto: Manel Lladó.
niel Genís Mas (Castelló d’Empúries, 1977) va presentar ahir a la Llibreria 22 de Girona Uns déus ferotges (Males Herbes, 2022), debut literari d’un gran lector, filòleg i professor de literatura que aboca tots els seus coneixements sobre el gènere fantàstic i l’art d’explicar relats en aquesta novel·la que narra les aventures del jove Abu Jafar, quan emprèn un viatge d’aprenentatge a la Meca en el segle XII. El professor d’història i cineasta David Callahan Ruiz va conduir l’acte de presentació.

«Uns déus ferotges» a la Llibreria 22
 Daniel Genís presenta novel·la
El professor, editor i creador d'El Biblionauta Daniel Genís (Castelló d’Empúries, 1977) va presentar ahir al vespre a la Llibreria 22 de Girona 'Uns déus ferotges', el seu debut en el món de la novel·la, de la mà de l’editorial Males Herbes. L’autor va estar acompanyat durant la presentació per l’escriptor i cineasta David Ruiz.
Diari de Girona. Foto: Marc Martí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada