16/9/22

COMUNICAT OFICIAL: La Llibreria Geli s’incorpora al Grup 22 amb l’objectiu d’enfortir el sector del llibre a Girona



La Llibreria Geli s’incorpora al Grup 22 amb l’objectiu d’enfortir el sector del llibre a Girona Part dels treballadors de la llibreria Geli, el seu fons de llibres i l’experiència de dècades d’impuls cultural a Girona se sumen al projecte de més de 40 anys de la Llibreria 22 a través d’un acord històric.
A partir d’aquest divendres 16 de setembre, la Llibreria Geli i la Llibreria 22 sumaran esforços per potenciar el sector del llibre i de les llibreries a la ciutat de Girona. Després del tancament del local de la Llibreria Geli al mes de maig, les dues iniciatives culturals han estat treballant per arribar un acord que consisteix en la incorporació de la Llibreria Geli al Grup 22 mantenint la singularitat i l’experiència de més de 140 anys d’ofici. L’objectiu d’aquest treball conjunt és oferir a la ciutat una proposta potent i engrescadora, que incorpori les fortaleses dels dos projectes i que serveixi per oferir un millor servei i respondre a les demandes i al context que viu el sector del llibre a l’actualitat. És un acord per enfortir el petit comerç, la cultura i la literatura.
Pel que fa al contingut de l’acord, més enllà que a partir d’ara les dues llibreries treballaran colze a colze des dels espais que actualment té oberts el Grup 22 a la ciutat, cal destacar que una part de la plantilla de l’antiga Llibreria s’incorporarà a l’equip per compartir l’experiència i els coneixements d’anys de treball cara al públic amb la prescripció i la venda de llibres. Aquesta, però, no serà l’única novetat ja que la voluntat és que a poc a poc els 40.000 llibres del fons històric la Llibreria Geli s’incorporin en els diferents catàlegs físics i en la línia que ja té operatius el Grup 22. Cada catàleg d’una llibreria és una manera d’entendre el món, la cultura i, per tant, amb la suma dels dos catàlegs, l’oferta de llibres que hi haurà en un únic punt de la ciutat serà més potent i complert. A més a més, tot aquest procés servirà també per potenciar la difusió i la promoció a través de les xarxes socials i el web, imprescindible en el món d’avui en dia.
L’acord és la conseqüència lògica de la solidaritat que hi ha hagut sempre entre les dues llibreries.

Girona, 16 de setembre 2022.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada