21/3/16

Vuit-centes històries. Presentació a la 22

Història blaugrana. Lluís Lainz presenta a la Llibreria 22 de Girona el llibre ‘Barça inèdit', de Frederic Porta i Manuel Tomás.

Lluís Laínz, Manuel Tomás i Frederic Porta amb un exemplar
a la 22. Foto. Manel Lladó. 
L'historiador Manuel Tomás i el periodista Frederic Porta han escrit a quatre mans Barça inèdit, el llibre que el periodista i escriptor Lluís Lainz va presentar divendres a la Llibreria 22 de la ciutat de Girona. Un recull de vuit-centes peces documentades amb rigor històric i escrites amb criteri periodístic. Història i periodisme van de bracet en aquesta obra que, a criteri de Lluís Lainz, “no pot faltar en la biblioteca de cap culer ni de cap aficionat al món del futbol”. Les vuit-centes “píndoles” que presenta el volum “són com els puntets d'un quadre impressionista, que dibuixen un paisatge meravellós”. Per Frederic Porta, tot el mèrit del llibre el té Manuel Tomás, que en una feina pacient, meticulosa i rigorosa s'ha capbussat en la història del club.
Emili Gispert. El Punt Avui, l'Esportiu 20.03.2016

Presenten a Girona el llibre «Barça inèdit»

El volum repassa els 116 anys d'història del club blaugrana

La llibreria 22 de Girona va ser l'escenari ahir al vespre de la presentació del llibre «Barça inèdit. 800 històries de la història» escrit per Manuel Tomás i Frederic Porta. El volum repassa els 116 anys d'història del club blaugrana a través de centenars d'anècdotes, moltes de les quals, fins ara desconegudes per als seguidors i simpatitzants de l'entitat.
Diari de Girona 19.03.2016. Foto: Marc Martí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada