6/4/16

Els Wallace es traslladen a Mèxic al nou llibre de Sisu Lagares

Portada del llibre
Sisu Lagares acaba de publicat la seva tercera novel·la d'aventures, Els germans Wallace i el tresor perdut dels maies (Curbet Edicions). El llibre, amb il·lustracions d'Àlex Santaló, és la continuació de les dues anteriors novel·les protagonitzades per dos germans escocesos: Els germans Wallace i l'espasa de Sir William (2014) i Els germans Wallace i la llança de Sant Jordi (2015).
Sisu Legares amb els llibres
dels germans Wallace
Foto: DDG
Aquesta és la tercera irrupció de Lagares en el món de la literatura de ficció, i el quart llibre de la seva carrera com a escriptor. Amb els seus dos fills com a font principal d'inspiració, les obres de Lagares formen part d'un projecte que apadrina la Fundació Metalquimia. La primera novel·la sobre els germans Wallace, ambientada en els paisatges que hi ha entorn del llac Ness, narrava les aventures d'una família formada per un matrimoni i dos fills, aficionada a jugar al golf i descendent del llegendari heroi escocès William Wallace.
En la segona, l'acció es traslladava fins a terres catalanes, concretament fins al barri vell de Girona, amb motiu de la celebració d'un torneig de golf.
En aquesta ocasió els germans Wallace viuen una trepidant aventura en terres mexicanes: la seva afició al golf els portarà de nou a viure una sèrie d'embolics que es relacionaran amb el llegat cultural dels maies.
Sisu Lagares (Besalú, 1965) és el director d'operacions de Metalquimia, SA, l'empresa familiar. Va començar a escriure l'any 2008, i va guanyar el concurs literari de Sant Gregori -localitat on resideix-, amb el relat curt La vida en un instant. Animat per aquest guardó va decidir posar per escrit els records i les vivències de la seva participació al ralli Dakar africà de l'any 2003. El resultat va ser Apunta al 10, l'aventura d'una voluntat, el seu primer llibre.
Diari de Girona, 06.04.2016
* El llibre és presentarà el dilluns 11 d'abril 2016, a la Biblioteca Carles Rahola a les 7 de la tarda, amb la col·laboració Llibreria 22

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada