16/10/18

Fer-ne 40, i endavant

La Llibreria 22 obre avui una setmana d’actes per commemorar el seu aniversari que culminaran dissabte amb una festa popular i l’edició d’una revista.
Una de les presentacions a la 22 amb Josep M. Fonalleras, Marcos Ordoñez
Imma Merino, Anna. M. Moix i Guillem Terribas. Foto: Manuel Lladó

 Dissabte vinent, dia 20 d’octubre, la Llibreria 22 de Girona arriba a aquella edat provecta en què, segons Cortázar, la cara veritable la tenim al clatell, mirant desesperadament enrere. Afortunadament, les llibreries tenen formes molt més simpàtiques d’envellir, i La 22, que ha celebrat festivament tots i cada un dels seus aniversaris, conserva prou moviment de coll per organitzar a partir d’avui tota una setmana d’actes que es projecten al mateix temps endavant i endarrere.

Cap al passat i sense ira, per dir-ho a la manera cinematogràfica que tant agrada al llibreter Guillem Terribas, hi mira l’exposició El calaix dels records, que s’inaugurà el mateix dia 20 a l’Espai 22, durant la festa literària i popular organitzada a l’entorn de la llibreria, en la qual es reunixen fotografies, caricatures, pintures, ressenyes periodístiques, cartells, calendaris i material de marxandatge divers, des de samarretes a punts de llibre, que han acompanyat la trajectòria de l’establiment en els seus 40 anys. Entre els objectes singulars, els visitants hi podran retrobar el primer rètol lluminós que hi va haver penjat a l’entrada, i algun dels inflables que Emili Massanas va posar a navegar per l’Onyar el 1988 per festejar el desè aniversari de La 22, a més de les obres originals de Narcís Comadira, Josep Perpiñà, Quim Hereu o Lluís i Joan Mateu, oncle i nebot, que han servit per il·lustrar els calendaris que edita cada any la llibreria... segueix https://bit.ly/2qOb0od
EVA VÁZQUEZ, publicat en el Punt Avui 15.10.2018 

Entrevista Rac1 El Mon Jordi Basté. 17.10.2018 https://bit.ly/2qFdftT 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada