28/12/11

EL RÀNQUING DE LLIBRES D'EL PERIÓDICO

Els grans èxits tornen per Nadal

Quan es tracta de regalar un llibre per Nadal o es va al que és segur o s'acaba comprant aquell títol que feia temps que era a la llista de desitjos pendents. Això explica que en el rànquing dels llibres més venuts durant la setmana passada reapareguin a les llistes alguns dels títols de més èxit durant els últims mesos. Entre els quals hi ha 1Q84, de Haruki Murakami; el supervendes El tiempo entre costuras, de María Dueñas o Ombres en la nit, de Ferran Torrent. També pugen posicions El jardí oblidat, de Kate Morton, Libertad, de Jonathan Franzen i de manera destacada la biografia de Steve Jobs escrita per Walter Isaacson. Això sí, en els primers llocs de les quatre classificacions que es poden consultar cada dimecres a l'edició impresa d'EL PERIÓDICO segueixen inamovibles El prisionero del cielo, de Carlos Ruiz Zafón, Jo confesso, de Jaume Cabré, La comida de la familia, de Ferran Adrià, i APM? El circ de la tele.

Com cada setmana, el rànquing s'ha elaborat a partir de la informació facilitada per les llibreries Abacus, Casa del Llibre, Catalònia, Documenta, El Corte Inglés, Etcétera, Fnac, La Central, Laie i Roquer (Barcelona); Saltamartí (Badalona); La Llopa (Calella); La Gralla (Granollers); Robafaves (Mataró); El Hogar del Libro (Sabadell); El Cau Ple de Lletres (Terrassa); La Tralla (Vic); Llorens (Vilanova i la Geltrú); La Capona (Tarragona); Galatea (Reus); Caselles (Lleida); Geli i Llibreria 22 (Girona), Mallart (Figueres).
Carles Vallbuena, Publicat en el Periodico 28.12.11
> EL RÀNQUING DELS MILLORS TÍTOLS DEL 2011                     
Els 10 millors llibres de l'any de literatura catalana http://bit.ly/rALawZ
>EL 'RANKING' DELS MILLORS TÍTOLS DE 2011Els 10 millors llibres de l'any en literatura castellana   http://bit.ly/sMf5b4


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada