9/7/14

Care Santos i Vicenç Pagès passaran pel Punt de Lectura d´Agullana

Els escriptors Antoni Vives, Albert Villaró i Rosa Font Massot completen el cicle de xerrades-col·loqui.

Els jardins de La Concòrdia d'Agullana tornaran a ser el marc del Punt de Lectura, un cicle de cinc xerrades-col·loqui amb els autors de la literatura catalana guardonats durant el darrer any. Care Santos, Albert Villaró, Rosa Font i Massot, Vicenç Pagès i Jordà i Antoni Vives seran els escriptors d'aquest cicle d'estiu coordinat per Enric Tubert. Els assistents podran conèixer de primera mà l'opinió d'aquests cinc narradors entorn del fet d'escriure novel·la en català i mantenir un diàleg distès i proper amb cada un d'ells.
La quarta edició arrencarà divendres 11 de juliol amb Care Santos, que va obtenir el premi Ramon Llull 2014 gràcies a la novel·la Desig de xocolata, publicada per Editorial Planeta.
Pel 8 d'agost hi ha prevista la xerrada d'Albert Villaró, que presentarà davant del públic de l'Alt Empordà la novel·la guanyadora del Premi Josep Pla, Els Ambaixadors, publicada per Edicions Destino.
La dona sense ulls, la novel·la de Rosa Font i Massot inspirada en la vida de la pintora Àngeles Santos Torroella i que va guanyar el darrer Premi Ciutat de Palma Llorenç Villalonga serà la protagonista de la sessió del 22 d'agost. Està publicada
per Onada.
El dia 29 d'agost, l'escriptor figuerenc Vicenç Pagès Jordà reflexionarà sobre el fet d'escriure a partir de Dies de frontera, ambientada en diferents escenaris de la comarca de l'Alt Empordà. Amb aquesta novel·la editada per Proa, va guanyar el premi Sant Jordi.
Queda pendent de confirmar la data del darrer convidat, l'escriptor i regidor a l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, que és autor de la novel·la I demà, el paradís, guanyadora recentment del Premi Lliberter 2014. Vives parlarà de la novel·la, ambientada a Cadaqués i editada per RBA La Magrana, i de la seva manera d'entendre el fet d'escriure narrativa en català.
Totes les sessions seran a dos quarts de vuit del vespre als jardins de La Concòrdia o la Sala Polivalent.
A.C. Diari de Girona 09.07.14

 

Cap comentari:

Publica un comentari