27/11/12

Munten sopars inspirats per les ombres de Grey

Tenen lloc al restaurant 10B de Girona i estan oberts només a les dones.

El restaurant 10B, situat en aquest número del carrer Emili Grahit de Girona, ha organitzat aquesta nit el primer dels tres Sopars Fetish inspirats per la trilogia de novel·les eròtiques de gran èxit internacional iniciada amb Cinquanta ombres d'en Grey,d'E.L. James. Una bona mostra d'aquest fenomen és que els dos primers sopars, avui i divendres vinent, ja s'han omplert amb més de quaranta persones cada nit, i el tercer sopar, el del dia 7 de desembre, va pel mateix camí, tot i que encara queden algunes places lliures. Aquests sopars estan només oberts a dones, com a principals destinatàries i lectores de la trilogia d'en Grey, i per contra els cambrers són homes. L'èxit d'aquesta iniciativa sorprèn més pel fet que s'ha difós a través del boca-orella i de Facebook.
Els sopars han estat organitzats per 10B, la Llibreria 22, la botiga Blonda, La Botigueta de l'Amor i el saló Dermika. La iniciativa va sorgir d'Isabel Guilera, que treballa a la Llibreria 22 d'Emili Grahit, i de Susanna Domingo, de 10B, juntament amb Xita Bauxell, de Blonda, i Martí Planas, de La Botigueta de l'Amor. Els sopars tenen un preu molt mòdic, 20 euros, que demostra que no hi ha tant afany de lucre com ganes d'organitzar una proposta diferent.
Els organitzadors han preparat una ambientació especial i cada taula estarà batejada amb algun element destacat de la trilogia. Pel que fa al menú, s'hi reproduiran plats que també apareixen a les novel·les, amb algunes llicències culinàries, i sonarà la música que escolten els protagonistes. Més informació: 972 22 70 37.
Xavier Castilón,
publicat en el Punt Avui 23.11.12


1 comentari:

  1. o sigui, si aquests sopars són organitzats per comerciants que venen calces , són sopars de compra calces.

    ResponElimina