6/12/12

Les biblioteques de Girona es preparen per a l´estrena d´´El Hobbit´ al cinema


Coincidint amb l'estrena als cinemes d'El Hobbit, un viatge inesperat, les biblioteques de Girona conjuntament amb el Museu del Cinema i la Llibreria 22 realitzaran una nova edició del Llegim pel·lícules, amb la col·laboració habitual dels Ocine. Així, les persones que assisteixin a l'estrena el 14 de desembre a les 22.00 gaudiran d'un descompte especial amb el carnet cultural, el del Club d'actors del Museu i el de la 22.
A més a més, les biblioteques han organitzat un seguit de propostes al voltant del món de Tolkien i del seu imaginari. La primera és un concurs literari que proposa una pregunta setmanal via web, per posar a prova els coneixements dels fanàtics de Tolkien i que permetrà optar a un val de 50 euros en llibres i a dues entrades per l'estrena de la pel·lícula.
També s'ha fet una petita guia sobre literatura fantàstica i èpica amb el fons disponible a les biblioteques; i el dissabte 1 de desembre, a la biblioteca Antònia Adroher, es farà una tarda dedicada als jocs de rol fantàstics.
Publicat en el Diari de Girona, 06.12.12

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada