28/2/13

Servià ofereix un còctel literari a La 22

Còctel literari a la Llibreria 22 amb l´autor Josepmiquel Servià 
La Llibreria 22 oferirà avui a les 8 del vespre un còctel literari amb el poeta i narrador Josepmiquel Servià. A l'acte es farà un breu repàs a l'obra narrativa i poètica -lírica i humorística- de l'escriptor empordanès, amb motiu de la tercera edició del llibre Pluja de Sang/7 Narracions dels 70.
El llibre en prosa és un recull d'històries curtes recreadores del món de l'erotisme i la sensualitat amb una lèxica rica i un llenguatge poètic precís.
El poeta i narrador Josepmiquel Servià , nascut a Palamós, es considera a sí mateix en un poema autobiogràfic com "el gripau més bell del català jardí". És autor d'altres títols com Manual d'oficis i Granissat de cafè.
 Diari de Girona 27.02.13


El poeta i narrador empordanès Josepmiquel Servià va presentar la tercera edició del llibre Pluja de sang. 7 narracions dels 70, ahir a la Llibreria 22 de Girona. Ho va fer amb una mena de còctel literari tot repassant la seva obra narrativa i poeticolírica. Avui, a la mateixa llibreria, Blanca Busquets presenta La casa del silenci.
El Punt-Avui 28.02.13

Cap comentari:

Publica un comentari