20/4/14

La Llibreria 22 de Girona escalfa motors per Sant Jordi

R.Nadal, M. Gironell, R. Regás, J. Nadal Foto: Marc Martí
La Llibreria 22 de Girona va engegar ahir la setmana de Sant Jordi amb un vermut amb diversos autors que van atendre els lectors i van firmar exemplars dels seus darrers llibres. Santiago Vidal, David Martínez, Iolanda Bataller, Assumpta Montellà, Oriol Ponsatí-Murlà, Care Santos, Vicenç Pagès, Quim Masferrer, Jair Domínguez, Marc Tarrús o David Pagès van ser alguns dels protagonistes del dia. També van passar per la llibreria del carrer Hortes Rafel Nadal, Martí Gironell, Rosa Regàs i Joaquim Nadal (a la foto). Pel dia de Sant Jordi, seguirà la campanya de La 22.
Publicat en el Diari de Girona 20.04.14


Els escriptors preparen la diada

R. Nadal, G. Terribas, R. Regás, V. Pagès Foto:Ll. Serrat
Nombrosos escriptors van començar ahir a Girona la campanya de Sant Jordi i es van apropar als seus lectors, per signar i comentar les seves últimes obres, en diverses llibreries, com ara la 22 (foto), la Geli, Empúries i Abacus, en alguns casos fent una espècie de circuit al llarg del dia per diversos establiments.
En aquesta jornada prèvia a la diada, hi van participar autors tan variats com ara el recent premi Nacional de Cultura, Vicenç Pagès i Jordà, Rafel Nadal, Martí Gironell, Joaquim Nadal, Care Santos, Gaspar Hernàndez, Iolanda Batallé, Oriol Ponsatí-Murlà, Rosa Regàs, Quim Masferrer, Mercè Cuartiella, Sebastià Roig, Miquel Martín, Ramon Alberch, Assumpta Montellà, Mercè Saurina, Sílvia Espinosa, David Pagès, Marc Tarrús, Maria Mercè Roca, Dolors Garcia i Cornellà, Joan Roca i Josep Viñas. Molts autors tornaran dimecres vinent a les parades de la Rambla de Girona i altres es traslladaran a Barcelona.
Publicat en el Punt-Avui 20.04.14

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada