22/1/17

«Tots els contes» de Prudenci Bertrana

Josep M. Fonalleras, Xavier Pla i Xavier Antich
 Foto: Diari de Girona
Edicions de la Ela Geminada va presentar ahir a la Llibreria 22 de Girona el volum Tots els contes, que com el seu nom indica aplega tota la producció contística de Prudenci Bertrana. L'escriptor gironí va ser un dels contistes més prolífics de la literatura catalana de la primera meitat del segle XX. Els seus primers contes van ser escrits el 1899 i els últims, el 1937, en plena Guerra Civil. El volum aplega, per primera vegada, la narrativa breu completa de Prudenci Bertrana, que suma més de cent narracions.
Diari de Girona 21.01.2017
Contes de Bertrana

L'actriu Àngels Bassas, els professors Xavier Antich i Xavier Pla, i l'escriptor Josep Maria Fonalleras van presentar ahir a l'Espai 22 Tots els contes, un recull publicat per Edicions de la Ela Geminada que aplega, per primera vegada, la narrativa breu completa de Prudenci Bertrana. L'escriptor gironí, del naixement del qual se celebra aquest any el 150è aniversari,
Josep M. Fonalleras, Xavier Pla, Xavier Antich
Ângels Bassas. Foto: Quim Puig 
és un dels contistes més prolífics de la literatura catalana de la primera meitat del segle XX. Els seus primers contes van ser escrits el 1899 i els últims, el 1937, en plena Guerra Civil; gairebé quatre dècades de producció ininterrompuda.
El Punt-Avui 21.01.2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada