13/4/15

‘La llegenda de la sardana', un conte musicat

Guillem Terribas i Josep Martínez i Cots Foto: JOAN SABATER.
El proper dijous, dia 9, a les 7 de la tarda, al teatre, a la plaça de Sant Jaume, hi haurà a Salt la presentació del llibre Llegenda de la sardana, una història novel·lada, fàcil de llegir i amb una clara funció històrica/educativa. És com un conte que narra els inicis de la nostra dansa i llur evolució.
Escrit pel saltenc Sr. Josep Martínez Cots, el llibre va acompa?nyat del CD de La Principal de la Bisbal, amb un recull de sardanes que sintetitzen l'alt contingut artístic de la música per a cobla.
El llibre conté diverses il·lustracions de Bea i Sílvia Gil i serà presentat per Guillem Terribas, de la Llibreria 22 de Girona.
En el concert que seguirà a la presentació s'estrenarà la sardana Rialles, una creació de Francesc Cassú a la qual hi ha una lletra del mateix autor del llibre, Josep Martínez Cots.
Diari de Girona  09.04.15

Ahir va tenir lloc al Teatre de Salt la presentació de La llegenda de la sardana, un conte de Josep Martínez i Cots, amb un CD de La Principal de la Bisbal. L'acte, organitzat per la Llibreria 22, va ser presentat per Guillem Terribas, i la cobla va estrenar la sardana Rialles, de Francesc Cassú, amb lletra de Josep Martínez i Cots.
El punt 10./04/15

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada