|
A la foto: Guillem Terribas, Jaume Subirós, Miquel Berga,
Salvador Sunyer, Josep M. Fonalleras, Albert Rossich. |
“
Girona sempre ha anat, gastronòmicament parlant, a remolc de Figueres”. Així de directe va començar el llibreter Guillem Terribas exercint de mestre de cerimònies de la presentació del llibre Històries del Motel (Ara Llibres), de Miquel Berga, que va tenir lloc a la Casa de Cultura de Girona. Ho va dir a propòsit, també, que la d'ahir era la segona presentació d'aquest llibre –editat l'any que el pioner restaurant celebra el 50è aniversari–, després de la que va tenir lloc a la capital de l'Alt Empordà. En aquesta ocasió, a més de l'autor, no hi van faltar reconeguts escriptors, intel·lectuals i personatges vinculats a la cultura que també van amanir l'acte amb les seves anècdotes i històries particulars. Així, van participar-hi Antoni Puigverd, Albert Rosich, Salvador Sunyer, Josep Maria Fonalleras i, és clar, el xef de l'Hotel Empordà de Figueres, Jaume Subirós (a la foto, amb el llibre). Un aperitiu va cloure l'acte com calia.
Text i foto de Jordi Camps Linnell, publicat en el Punt el 18.06.11.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada