17/4/11

Les signatures de llibres preparen l´ambient per Sant Jordi a Girona

Autors com Víctor Amela, Rafel Nadal, Martí Gironell o Carme Riera visiten la ciutat per donar suport a una campanya marcada per la crisi.
Escalfant motors per la festa Girona va fer ahir una prèvia del que es viurà dissabte vinent.Els seguidors de Víctor Amela i Roser Amills van endur-se alguns records més, al marge de la signatura.Durant tot el dia, la Llibreria 22 va tenir visitants il·lustres i compradors avançats a la diada.
E
n un Sant Jordi que es preveu especialment complicat a causa de la crisi, i amb els gremis del sector del llibre units per primer cop per crear sinergies que mantinguin les vendes d'un dia on s'aconsegueix el 5 per cent dels ingressos anuals, tots els esforços són pocs. Així és com una setmana abans del gran dia del llibre, nombrosos escriptors han visitat Girona per tal de signar exemplars dels seus darrers llibres i impulsar les vendes.
Durant tot el dia, la Llibreria 22 va registrar un públic molt nombrós; els reclams van ser Mª Carme Roca (amb Escollida pels déus, un llibre centrat a Empúries), Eduard Márquez, Carme Riera (Natura quasi morta), L'home de la maleta de Ramon Solsona i la guanyadora del premi Ramon Llull, Núria Amat, que hi presentava Amor i guerra. Durant el matí també hi van passar Martí Gironell, Antoni Pladevall, Maria Català o Rosa Cullell amb El millor lloc del món, entre d'altres.
A la tarda, va generar expectació la visita de Rafel Nadal i el seu supervendes Els mandarins; Núria Martí i Miquel Fañanàs també van voler aportar el seu gra de sorra al toc festiu de la jornada.
D'altra banda, qui també va visitar Girona, en aquest cas a El Corte Inglés, va ser el popular periodista Víctor M. Amela i Roser Amills, que han compilat a quatre mans Paraules d'amor. Aquest és un llibre on els autors han convidat un centenar de personatges de la vida social catalana a parlar amb passió sobre l'amor, en qualsevol dels seus àmbits. Entre ells hi ha "els Alberts" Espinosa, Om i Serra, Bigas Luna, Carme Ruscalleda, Ferran Adrià, Isabel Coixet, Javier Mariscal, Màrius Serra, Quimi Portet, la cantant Sílvia Pérez Cruz o Lluís Llongueras.
Marta Pallarés, publicat en El Diari de Girona 17.04.11

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada