20/5/14

Ada Colau, als actes del sisè memorial Sebastià Salellas


Guillem Terribas i Lluc i Benet Salellas, ahir en la presentació
del memorial. Foto: LLUÍS SERRAT.

L'exportaveu de la PAH intervindrà en una xerrada el dia 30 juntament amb el diputat de la CUP David Fernàndez,


L'exportaveu de la PAH Ada Colau i el diputat de la CUP al Parlament de Catalunya David Fernàndez participaran en l'acte central del memorial Sebastià Salellas, que en aquesta sisena edició se celebrarà sota el lema “La transformació necessària”. Els activistes Colau i Fernàndez faran el dia 30, a dos quarts de vuit del vespre a l'Auditori Josep Irla de Girona, una xerrada que porta per títol Propostes per a la transformació social.
Lluc Salellas, fill de Tià i membre de la fundació que porta el nom del seu pare, va explicar ahir a la Llibreria 22, en la presentació dels actes del sisè memorial, que aquest any és especial pel moment de “cruïlla històrica” que es viu a Catalunya amb el procés sobiranista, de manera que el programa del memorial combina el vessant social amb el nacional. Així, el programa, que es desenvoluparà entre els dies 24 i 30 amb quatre actes, inclou la presentació del llibre La rebel·lió catalana, del periodista i escriptor Antonio Baños. La presentació del llibre es farà el dia 29, a les vuit del vespre, a la Llibreria 22.
El programa del sisè memorial inclou també l'oportunitat de gaudir d'una ruta alternativa per la ciutat, Els secrets de Girona, a càrrec de l'artista Pau Faus (el dia 24), i una sessió de cinefòrum al cinema Truffaut (el dia 27) que girarà a l'entorn d'un dels temes que més preocupaven Tià Salellas, la immigració, i se centrarà en un altre tema d'actualitat. La sessió començarà amb la projecció de The land between, de David Fedele, i posteriorment es farà un debat amb Cristina Mas, periodista del diari Ara,
enviada especial a Melilla i autora del reportatge Melilla: la porta del darrere d'Europa. Testimonis dels joves subsaharians que salten la tanca somiant un nova vida.
Núria Astorch, publicat en el Punt-Avui 20.05.14

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada