18/2/16

Impulsen una fira eròtica a Girona

Els Jardins de la Mercè acullen diumenge una cita que inclou moda, literatura,

degustacions o fotografia.

Perquè la sexualitat no ha d´estar renyida amb el bon gust, atès que és un element cultural indispensable en la nostra societat, la nova edició del «Mercadillu Secret» estarà centrada en el món de l´erotisme, des d´una perspectiva oberta, pedagògica i elegant. L´esdeveniment, que tindrà lloc aquest pròxim diumenge als Jardins de la Mercè de les 12 del migdia a les 9 de la nit, té per objectiu canviar les regles del joc, oferint una proposta atrevida i picant, però dirigida a tots els públics, amb gastronomia, literatura, moda íntima o fotografia.


«Volem apropar la sexualitat, que forma part de la nostra vida diària, sigui quina sigui l´edat, a tothom, educant i donant noves eines de comunicació entre pares i fills» va explicar Anna Cortés, representant, amb el creador Eduard Montojo, de la firma gironina Love Secrets, especialitzada en material eròtic per a dones que coorganitza la fira, en un acte de presentació celebrat ahir al matí als Jardins de la Mercè. Segons Jordi Pigem, impulsor del «Mercadillu Secret», l´objectiu és que la fira eròtica tingui una continuïtat anual.
A la foto d'Aniol Resclosa: Jordi Pigem, Eduard Montojo,
Anna Cortés i Guillem Terribas.

La fira eròtica comptarà amb una àmplia oferta d´activitats, entre les quals destaca la part gastronòmica -amb degustació de productes afrodisíacs com les ostres i maduixes-, la presentació de la cervesa «Lasciva» -elaborada pel mestre cerveser Enric Pardo, de Can Navarra de Bordils-, la venda de llibres de temàtica eròtica -amb un estand de la Llibreria 22- o l´exposició de peces de llenceria de la barcelonina Rosa Puñales i els productes de Love Secrets.

Una desfilada de moda íntima, a les 8 del vespre, l´exposició de fotografia boudoir de Nicole Gulau o una sessió de música punxada completaran una jornada on, mentre els pares s´entretinguin a la fira, els nens podran gaudir de la màgia, en les tres sessions que oferirà al llarg del dia l´il·lusionista Fèlix Brunet.

Albert Cornellà, publicat a El Punt Avui. 18.02.16

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada